Értékesítés, projekt menedzsment, ügyfélszerzés specifikus CRM rendszer. Havi 5000 Forinttól

ÉRTÉKESÍTÉS TÁMOGATÓ RENDSZER

MÁR NAPI 1 CSÉSZE KÁVÉ ÁRÁÉRT RENDSZEREZHETI, NYOMON KÖVETHETI ÉRTÉKESÍTÉSI FOLYAMATAIT, ALKALMAZOTTAIT. FÓKUSZBAN TARTHATJA A LEHETŐSÉGEKET ÉS AZ ÚJ ÜGYFELEK FELKUTATÁSÁT.

Egyszerű használat

MI EZ A RENDSZER?

Mobirise

Miért nem használ minden értékesítés orientált vállalkozás valamilyen CRM rendszert?

Mert rengeteg adminisztrációval jár, és ugyan valóban komplex rendszerek léteznek, összetettségükből kifolyólag bonyolultak, és használatuk zavaró.Mi felismertük, hogy ez problémát jelent az értékesítőknek és ezen rendszerekre sokkal inkább jelentési kötelezettségként tekintenek, nem pedig a munkájukat megkönnyítő eszközként.

Rendszerünk kialakításánál pont ezért arra helyeztük a hangsúlyt, hogy egy olyan termék jöjjön létre, amit a felhasználók egyszerűen tudnak használni anélkül, hogy megnövekedne a feladataik száma.

Percek alatt elsajátítható

MIBEN MÁS?

Mobirise

Csak a szükséges adatokkal dolgozik.

Felhőben fut- bárhonnan elérhető.

Elsősorban támogató/rendszerező és csak másodsorban ellenőrző eszköz.

Új lehetőség, ügyfélszerzés központú.

Rendszerünk minden olyat tartalmaz ami valóban támogatja az értékesítési folyamatot/ügyfél szerzést, anélkül, hogy a megszokott munkafolyamatában adminisztrációs plusz terhet, "felesleges" jelentések töltögetését jelentené.

Helyén tartja a fókuszt

HOGYAN MŰKÖDIK?

Mobirise

Rendszerünk alappillérei a felhasználó által meghatározott célok/projektek (Pl. ügyfélszerzés valamilyen kritérium alapján).

Valamennyi cél/projekt azonnal áttekinthető az összes hozzákapcsolódó teendővel és információval.

A rendszer célja, hogy a projekteket végig kísérje a szintén előre meghatározott értékesítési szakaszokon. (Pl. ötlet-megkeresés-ajánlat-egyeztetés stb...) 

Igény szülte megoldás

HONNAN TUDJUK MI A JÓ?

Mobirise

Valamennyi cél/projekt azonnal áttekinthető
Csapatunk tagjai többen is értékesítési és vezető pozíciókban dolgoztak multinacionális környezetben, mielőtt jelen rendszer kidolgozásában feladatot vállaltak.

Az értékesítésben eltöltött hosszú idő, a végeláthatatlan jelentések, valamint az eredmény orientált feladat - projekt rendszerezés igénye alapján kezdődött rendszerünk kidolgozása.

Rendszerünk mindig a felhasználó által meghatározott célok/projekteket tartja a középpontban, mindezt valóban a lehető legegyszerűbb formában.

JÖJJÖN EL HOZZÁNK, MONDJA EL ELKÉPZELÉSEIT SZEMÉLYESEN, ÉS PRÓBÁLJA KI A RENDSZERT SAJÁT IGÉNYEIHEZ IGAZÍTVA!

MERT TUDJUK, HOGY EGY SZEMÉLYRE SZABOTT RENDSZERT NEM LEHET EGY WEBOLDALON KERESZTÜL BEMUTATNI!

Célok/Projektek

A teljes rendszer alapja cél vagy projekt lehet. Akár egy adott termék értékesítése, de lehet egy termék fejlesztése is. Pl. az összes kelet-magyarországi vállalkozás, akit valamilyen termékkel meg szeretnénk keresni.

Pipeline-ok

Pipeline vagy más néven csapásvonal, ez jelenti azt, ahol a fókuszunkat tartani szeretnénk. Lehet ez pl. egy adott terület erősítése (pl. Budapesti cégek) vagy egy új termék bevezetése stb...

Szakaszok

Szakaszok azok a lépések, amelyeket meg kell tennünk a kezdetektől a zárásig. (pl. feltérképezés-kiértékelés-ajánlat-egyeztetés-zárás) Természetesen a szakaszokat is egyéni igényeinkhez igazíthatjuk. A főképernyőnk meghatározó szerepe, hogy látjuk melyik célunk éppen melyik szakaszban tart, így átlátva az összes futó projektünket.

Teendők / Naptár

Valamennyi célunkhoz/projektünkhöz felvehetjük a teendők listáját, amit saját naptárunkban is figyelemmel kísérhetünk. Így sok projekt esetén is rendkívül rendszerezett formában átlátjuk napi/heti teendőink listáját.

Cégek / kontaktok

Tapasztalatból tudjuk, hogy a legtöbb üzleti folyamat inkább személyekhez, mintsem cégekhez kötődik. Így az általunk meghatározott célok is az adott cégen belüli személyhez kapcsolhatóak. Szintén figyelemmel tudjuk kísérni az összes múltbeli és tervezett további projekteket.

Közreműködők

Valamennyi projektünkbe felvehetünk közreműködő kollégákat, akik szintén láthatják és szerkeszthetik a folyamatokat.

5000 Ft 

/hó-tól
  • A rendszer szerverünkön kerül üzembe helyezésre, miután egyeztettük hány felhasználóra (értékesítő, termék fejlesztő stb...) szeretné elkészíteni egyedi rendszerét. A rendszer díja tartalmazza a web alapú rendszer host- költségeit is.

  • A teljes rendszer egy csomagban
  • Felhasználónként külön fiók
  • Ingyenes betanítás

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, vagy esetleg bármilyen kérdése van, az alábbi mezők kitöltésével tudja felvenni kollégáinkkal a kapcsolatot: